Werkwijze aanmelden bij Google en zoekmachines

Doelstelling:
Uw website op de eerste pagina van Google positioneren.

Stappenplan:
1. Spider doet een onderzoek met welke zoektermen en woordcombinaties uw doelgroep op Internet zoekt. Tevens wordt een concurrentie analyse gemaakt. Met de resultaten van dit onderzoek kan de website worden geoptimaliseerd. (Als u al over alle keywords etc. beschikt hoeft dit onderzoek niet gedaan te worden)

2. De website wordt geoptimaliseerd. Dit is het specialisme van Spider. Aan de hand van het trefwoord- en concurrentie onderzoek wordt de website zodanig aangepast en geprogrammeerd dat een hoge score behaald kan worden. In sommige gevallen zal een pagina of de hele website aangepast dienen te worden. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u of uw webdesigner.

3. Nu kan de website worden aangemeld. Spider checkt steeds of de gewenste positie bereikt wordt en of de juiste teksten in de zoekmachines verschijnen. Het proces van aanmelden, bijstellen en weer aanmelden duurt ongeveer 3 maanden.

4. Als de goede ranking bereikt is neemt Spider weer contact met u op. Het een en ander kan dan nog aan uw wensen aangepast worden.

5. Spider geeft 1 maand Toppositie garantie, indien gewenst kunt u na deze maand een 3 maandelijks onderhoudscontract afsluiten. U bent dan steeds 3 maanden van een Top Positie verzekerd. Spider monitoort de posities en stelt steeds het programma bij.

Voor bedrijven die snel met een aantal zoekwoorden hoog in Google willen staan heeft Spider een speciaal aanbod; voordelig en NO CURE NO PAY!!

Wilt u vrijblijvende informatie, of gratis een offerte op maat, ontvangen?
Bel 06 2679 4048 of stuur ons uw aanvraag. (Wij behandelen uw gegevens discreet)

Gratis offerte:
Aanspreekvorm:
Naam:
Website:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht:
zeven plus drie =
(Bovenstaande berekening is vereist om email-SPAM te voorkomen)