Internet Marketing

Internet marketing, en dan in het bijzonder zoekmachine marketing, is een verzameling van activiteiten die ervoor zorgen dat uw webpagina hoog scoort in de zoekmachines.

Spider is specialist in Internet marketing en zorgt ervoor dat uw website, met behulp van de onderstaande twee mogelijkheden, heel hoog gaat scoren in de zoekmachines.

We kunnen internet marketing opsplitsen in twee onderdelen:
- Zoekmachine Optimalisatie (Search Engine Optimization)
- Zoekmachine Adverteren (Search Engine Advertising)

Internet Marketing: Zoekmachine optimalisatie
Goede vindbaarheid van een website door de zoekmachines is zeer belangrijk. Hierin speelt zoekmachine optimalisatie een zeer belangrijke rol. De stappen die Spider doorloopt om voor uw website een hogere positie in de zoekmachines te verkrijgen noemen we zoekmachine optimalisatie. Een veelgebruikte Engelse term is SEO (Search Engine Optimization).
Voor bedrijven die snel met een aantal zoekwoorden hoog in Google willen staan heeft Spider een speciaal aanbod; voordelig en NO CURE NO PAY!!

Internet Marketing: Zoekmachine adverteren
Een andere manier om hoog te scoren bij zoekmachines is adverteren. De advertentieruimte bij de gesponsorde koppelingen wordt verkocht per opbod via het 'pay per click' systeem. Bij bijv. Google Adwords wordt de positie bij de gesponsorde koppelingen bepaald door de bieding van de adverteerder te vermenigvuldigen met de Click-Through Rate. Spider heeft geruime ervaring met Google Adwords in het bijzonder en kan u assisteren bij het opzetten van een succesvolle reclamecampagne.

Hoe uitgebreider uw Internet marketing pakket is, des hoger uw website zal scoren in de zoekmachine resultaten. Uw doelgroep wordt door topposities in zoekmachines gericht naar het specifieke product- en diensten aanbod op uw website geleid.

Wilt u vrijblijvende informatie, of gratis een offerte op maat, ontvangen?
Bel 06 2679 4048 of stuur ons uw aanvraag. (Wij behandelen uw gegevens discreet)

Gratis offerte:
Aanspreekvorm:
Naam:
Website:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht:
zes min één =
(Bovenstaande berekening is vereist om email-SPAM te voorkomen)